Ratgeber

Bitcoin Cash kortsiktig prisanalyse: 23. september Namrata

Ansvarsfraskrivelse: Den følgende artikkelen forsøker å analysere det nye mønsteret i Bitcoin Cash kortsiktige marked og dets innvirkning på prisen.

Bevegelsen av Bitcoin Cash har blitt sterkt påvirket av Bitcoin gitt sin sterke sammenheng som en gaffelformue. Den sterke sammenhengen mellom de to har ført til at BCH følger BTCs ledelse mens den deler en korrelasjon med aksjemarkedet. Diagrammet nedenfor viser den koordinerte korrelasjonen mellom de tre eiendelene.

Korrelasjonen mellom BTC-BCH kan ha redusert, men ikke mistet styrke. Det var 0,81692, mens korrelasjonen mellom BTC-S & P forble på 0,21582, men BCH-S & P viste en høyere sammenheng med 0,23013. Dermed var bevegelsen av BCH ikke bare uavhengig av Bitcoin og til og med aksjemarkedet.

Det siste utløpet krympet BCHs verdi fra $ 230 til $ 214, ved pressetid. Ettersom BCH-prisen prøver å få mest mulig ut av det ustabile markedet, kan handelsmennene ha det vanskelig å bestemme fremdriften i prissvingningen.

Ovennevnte kortsiktige diagram over BCH indikerte at prisen på den digitale eiendelen var nær den umiddelbare støtten på $ 213,82. Den digitale eiendelen brøt ut av et stigende kanalmønster. Denne prisstigningen ble imidlertid etterfulgt av en fallende pris som ga en nedadgående kanal. Sannsynligheten for at BCH-prisen brytes ned fra dette mønsteret var høy.

Ettersom mønsteret malte et bearish bilde, var ikke indikatorene i strid med den nåværende trenden i markedet. Bollinger-bandene åpner for å indikere mer volatilitet i markedet, mens signallinjen hadde tatt en posisjon over lysestakene, noe som tyder på at prisutviklingen for tiden beveger seg lavere. Det 50 glidende gjennomsnittet var imidlertid også over lysestakene, og la merke til presset i markedet. Som indikator peker på en potensiell sammenbrudd, indikerer relativ styrkeindeksen en tilstand av likevekt for BCH.

Da prisen forsøkte å snu trenden, markerte Visible-serien kontrollpunktet for den gitte perioden til $ 214,69. Dette kan fungere like sterkt som dette punktet har sett det høyeste handelsvolumet. Prisen kan konsolideres en stund mellom $ 215,13 og $ 214,32, et utvalg som har sett stort volum for den digitale eiendelen.