Bitcoin

Robert Kiyosaki ajaa jälleen kerran Bitcoinia

Robert Kiyosaki, ”Rich Dad, Poor Dad” -kirjailija, on jälleen palannut asiaa kiitoksellaan bitcoinista, maailman ykköseksisestä valuutasta markkinakaton mukaan.

Robert Kiyosaki: Unohda talot ja kulta

Bitcoin-sijoittajan ja innostuneen Anthony Pomplianon – joka juuri viime viikolla vakuutti koomikko Bill Burr ostamaan ensimmäistä kertaa Bitcoin Code: tä – haastattelussa Kiyosaki selitti kuuntelijoille, että kulta ja kiinteistöt eivät enää pidä voimakasta vauhtia Yhdysvalloissa ja että Sijoittaminen bitcoiniin on tulevaisuuden tapa. Hän kommentoi:

Kiinteistö- ja kultakaverit poistetaan käytöstä … bitcoin-maailma on tulossa näkyviin juuri nyt. Mielestäni on tärkeää, etenkin minualaisille vanhoille kavereille, ymmärtää salausmaailma, koska se on maailma, joka on tulossa näkyviin juuri nyt ja me todelliset kartanon ja kullan kaverit poistetaan asteittain.

Robert Kiyosaki on ollut massiivinen bitcoin-hyökkäys maaliskuusta lähtien, kun koronavirus aloitti maailmanlaajuisen talouden ohittamisen. Yhdysvaltojen hallituksen antamat ärsykkötarkastukset asettivat hänelle Twitter-rantin, joka sai hänet kertomaan ihmisille, että Yhdysvaltain dollarin kuolema oli välitön ja että bitcoinien nousu oli tapahtumassa. Hän kertoi kaikkien osallistuvan, jos he eivät halua heidän taloudelliseen elämäänsä vaikuttuneen vakavasta inflaatiosta.

Lisäksi hän ilmaisi luottamuksensa siihen, että bitcoinin hinta nousee 75 000 dollariin seuraavien kolmen vuoden aikana. Hän toteaa:

Tänään käydään taistelu vanhojen ja nuorten kaverien välillä. Vanhana kaverina on kulunut jonkin aikaa päästäkseni [bitcoiniin ja salaukseen], mutta nyt ostan sen.

BTC on osa taloudellista tulevaisuutta

Hän toteaa, että hän yritti alun perin ostaa bitcoinia vuoden 2017 lopulla, kun sen hinta oli lähes 20 000 dollaria yksikköä kohden, vaikka hän sanoo, ettei hän suorittanut mitään kauppoja tuolloin. Nykyiset taloudelliset olosuhteet ja hallituksen reaktio COVID-19: n leviämiseen ovat kuitenkin aiheuttaneet hänelle hypyn alukselle. Lisäksi hän kirjoittaa:

Bitcoin ja muut kryptovaluutat haastavat nyt Yhdysvaltain dollarin ja muiden fiat-valuuttojen hegemonian. Toukokuussa 2020 historiallinen tapahtuma vähensi päivittäisen bitcoinitarjonnan 1800 bitcoinista päivässä 900 bitcoiniin päivässä. Se on eräänlainen määrällinen karkaisu, vastapäätä Fedin tekemiä tulostamalla biljoonia dollareita. Keskuspankit tuottavat rahaa tyhjimmästä yksinkertaisesti. He luovat vääriä rahaa ja lainaavat niitä hallituksille. Bitcoin on sitä vastoin täysin hajautettu, mikä tarkoittaa, että kukaan ei voi manipuloida markkinoita eikä mikään ainoa epäonnistumispiste ole … On mielenkiintoista nähdä kuinka kauan keskuspankit sietävät nettorahojen välistä kilpailua ennen kuin on olemassa välienselvittely.

Lehdistöaikana bitcoin käy kauppaa hieman yli 9 200 dollarilla.